Over ons

Over ons

VTH Advocatuur is de handelsnaam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VTH Advocatuur B.V. We zijn inmiddels uitgegroeid tot een middelgroot advocatenkantoor met als specialisaties:

* In samenwerking met het StrafrechtadvocatenNetwerk

Advocaten

 • Mr. J.J. van ’t Hoff
  Hij is de oprichter van het kantoor. Hij werkte eerst als advocaat in Rotterdam, en heeft in 2006 de overstap gemaakt naar De Lange c.s. Advocaten te Tilburg, waar hij ruim 8 jaar werkzaam was met als specialisatie strafrecht (met name verkeersstrafrecht en zedenzaken), CBR-zaken en straat- en contactverboden. Mr. J.J. van ’t Hoff heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten
  de volgend rechtsgebieden geregistreerd:
  -Psychiatrisch patiëntenrecht
  – Strafrecht
 • Mr. M.C. Schraven
  Zij is een echte strafrechtspecialist. Menig strafzaak weet zij tot een vrijspraak te brengen, altijd op zoek naar de mazen in de wet, de tegenstrijdigheden en inconsistenties in het dossier en goed in staat om leugenachtige verklaringen te doorgronden en aan het licht te brengen. Voorheen werkzaam bij een kantoor in Breda, waar ze al veel ervaring heeft opgedaan. Sinds 1 december 2020 is zij werkzaam bij VTH Advocatuur. Zij is met name gespecialiseerd in zedenzaken, hennepzaken en geweldsdelicten.
  Mr. M.C. Schraven heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten
  de volgend rechtsgebieden geregistreerd:
  – Strafrecht
 • Mr. T. van Nimwegen
  Hij is gespecialiseerd in het commune strafrecht, met als subspecialisatie zedenzaken en verhoorbijstand. Daarnaast is hij erg bekwaam in CBR-procedures en de behandeling van verkeersstrafzaken.
 • Mr. P. Zomer
  Specialist verkeersstrafrecht. Als geen ander weet hij snel het rijbewijs terug te krijgen of te behouden.

Op grond van deze registratie is iedere advocaat verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Secretariaat

Voor algemene vragen kunt u het beste contact opnemen met ons secretariaat . Het secretariaat is rechtstreeks bereikbaar via (06)20908370.

Werkwijze

Bij ons krijgt u een eerlijk en gedegen juridisch advies, een toegewijde en optimale verdediging van uw zaak, en dit tegen een scherp tarief. De werkwijze kenmerkt zich door de nauwe samenwerking met u als cliënt. Wij helpen u om het recht voor u begrijpelijk en inzichtelijk te maken zodat u precies weet wat er speelt, waardoor we – in nauw overleg met u – op strategische wijze onze zaak kunnen voorbereiden om de beste aanval c.q. verdediging op te zetten. Het recht is net een (schaak)spel, dat je uitstekend moet beheersen om te kunnen winnen. Onze advocaten zijn hier meester in!

Snelle communicatie

Het kantoor kiest bewust voor de snelle communicatie via e-mail en direct (telefonisch) contact met de cliënt. Op deze manier garanderen wij optimale bereikbaarheid en een snelle afhandeling van uw vragen en voortvarendheid in de behandeling van uw zaken.

> Contact opnemen met VTH Advocatuur?