Over ons

Over ons

VTH Advocatuur is de handelsnaam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VTH Advocatuur B.V. We zijn inmiddels uitgegroeid tot een middelgroot advocatenkantoor met als specialisaties:

* In samenwerking met het StrafrechtadvocatenNetwerk

Advocaten

Mr. J.J. van ’t Hoff is de oprichter van het kantoor. Hij werkte eerst als advocaat in Rotterdam, en heeft in 2006 de overstap gemaakt naar De Lange c.s. Advocaten te Tilburg, waar hij ruim 8 jaar werkzaam was met als specialisatie strafrecht (met name verkeersstrafrecht en zedenzaken), CBR-zaken en straat- en contactverboden. Deze lijn van verdergaande specialisatie heeft hij voortgezet in zijn kantoor, waardoor cliënten verzekerd zijn van deskundige en gespecialiseerde rechtsbijstand.

Mr. H.O. de Boer is als advocaat-medewerker gespecialiseerd in verkeersstrafzaken en in het commune strafrecht. Ook in CBR-procedures bent u bij hem verzekerd van deskundige bijstand. Hij weet als geen ander welke verweren gevoerd moeten worden om uw rijbewijs zo spoedig mogelijk terug te krijgen.

Mr. M. Draaijers is een allround strafrechtadvocaat, met als subspecialismen het verkeersstrafrecht en CBR-procedures. Binnen het commune strafrecht ligt zijn specialiteit in de bijstand in zedenzaken, welke hij geregeld tot een sepot of vrijspraak weet te brengen.

Mr. T. van Nimwegen is gespecialiseerd in het verkeersstrafrecht en CBR-procedures. Hij weet precies welke wegen bewandeld moeten worden om uw rijbewijs zo snel mogelijk terug te krijgen, ook bij een (ingewikkelde) samenloop van het straf- en bestuursrecht.

Juridisch medewerkers

Mr. P.P. Zomer en Mr. L. Wolters zijn beide als allround juridisch medewerker aan het kantoor verbonden. Zij ondersteunen de advocaten bij de voorbereiding van uiteenlopende zaken.

Secretariaat

Voor algemene vragen kunt u het beste contact opnemen met ons secretariaat, onder leiding van mevrouw G. Broers. Het secretariaat is rechtstreeks bereikbaar via (06)20908370.

Werkwijze

Bij ons krijgt u een eerlijk en gedegen juridisch advies, een toegewijde en optimale verdediging van uw zaak, en dit tegen een scherp tarief. De werkwijze kenmerkt zich door de nauwe samenwerking met u als cliënt. Wij helpen u om het recht voor u begrijpelijk en inzichtelijk te maken zodat u precies weet wat er speelt, waardoor we – in nauw overleg met u – op strategische wijze onze zaak kunnen voorbereiden om de beste aanval c.q. verdediging op te zetten. Het recht is net een (schaak)spel, dat je uitstekend moet beheersen om te kunnen winnen. Onze advocaten zijn hier meester in!

Snelle communicatie

Het kantoor kiest bewust voor de snelle communicatie via e-mail en direct (telefonisch) contact met de cliënt. Op deze manier garanderen wij optimale bereikbaarheid en een snelle afhandeling van uw vragen en voortvarendheid in de behandeling van uw zaken.

> Contact opnemen met VTH Advocatuur?