Over ons

Over ons

VTH Advocatuur is de handelsnaam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VTH Advocatuur B.V. We zijn inmiddels uitgegroeid tot een middelgroot advocatenkantoor met als specialisaties:

* In samenwerking met het StrafrechtadvocatenNetwerk

Advocaten

Mr. J.J. van ’t Hoff is de oprichter van het kantoor. Hij werkte eerst als advocaat in Rotterdam, en heeft in 2006 de overstap gemaakt naar De Lange c.s. Advocaten te Tilburg, waar hij ruim 8 jaar werkzaam was met als specialisatie strafrecht (met name verkeersstrafrecht en zedenzaken), CBR-zaken en straat- en contactverboden. Mr. J.J. van ’t Hoff heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten
de volgend rechtsgebieden geregistreerd:
-Psychiatrisch patiëntenrecht
– Strafrecht

Deze lijn van verdergaande specialisatie heeft hij voortgezet in zijn kantoor, waardoor cliënten verzekerd zijn van deskundige en gespecialiseerde rechtsbijstand.

Mr. H. de Boer is heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten
de volgend rechtsgebieden geregistreerd:
– Strafrecht

Mr. M. Draaijers is gespecialiseerd in het strafrecht, in het bijzonder de behandeling van zedenzaken. Daarnaast is hij eveneens verkeersspecialist.

Mr. T. van Nimwegen is eveneens gespecialiseerd in het verkeersstrafrecht en CBR-procedures. Hij weet precies welke wegen bewandeld moeten worden om uw rijbewijs zo snel mogelijk terug te krijgen, ook bij een (ingewikkelde) samenloop van het straf- en bestuursrecht.

Op grond van deze registratie is iedere advocaat verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Juridisch medewerkers

Mr. P.P. Zomer en Mr. Boer zijn beide als allround juridisch medewerker aan het kantoor verbonden. Zij ondersteunen de advocaten bij de voorbereiding van uiteenlopende zaken.

Secretariaat

Voor algemene vragen kunt u het beste contact opnemen met ons secretariaat, bestaande uit mevrouw G. Broers en mevrouw M. van Osta. Het secretariaat is rechtstreeks bereikbaar via (06)20908370.

Werkwijze

Bij ons krijgt u een eerlijk en gedegen juridisch advies, een toegewijde en optimale verdediging van uw zaak, en dit tegen een scherp tarief. De werkwijze kenmerkt zich door de nauwe samenwerking met u als cliënt. Wij helpen u om het recht voor u begrijpelijk en inzichtelijk te maken zodat u precies weet wat er speelt, waardoor we – in nauw overleg met u – op strategische wijze onze zaak kunnen voorbereiden om de beste aanval c.q. verdediging op te zetten. Het recht is net een (schaak)spel, dat je uitstekend moet beheersen om te kunnen winnen. Onze advocaten zijn hier meester in!

Snelle communicatie

Het kantoor kiest bewust voor de snelle communicatie via e-mail en direct (telefonisch) contact met de cliënt. Op deze manier garanderen wij optimale bereikbaarheid en een snelle afhandeling van uw vragen en voortvarendheid in de behandeling van uw zaken.

> Contact opnemen met VTH Advocatuur?