Over ons

Over ons

VTH Advocatuur is de handelsnaam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VTH Advocatuur B.V. We zijn inmiddels uitgegroeid tot een middelgroot advocatenkantoor met als specialisaties:

* In samenwerking met het StrafrechtadvocatenNetwerk

Advocaten en specialisaties

Het kantoor is opgericht door mr. J.J. van ’t Hoff. Hij werkte eerst als advocaat in Rotterdam, en heeft in 2006 de overstap gemaakt naar De Lange c.s. Advocaten te Tilburg, waar hij ruim 8 jaar werkzaam was, met als specialisatie strafrecht (met name verkeersstrafrecht en zedenzaken), CBR-zaken, en straat- en contactverboden. Deze lijn van verdergaande specialisatie heeft hij voortgezet in zijn kantoor, waardoor cliënten verzekerd zijn van deskundige en gespecialiseerde rechtsbijstand.

Mr. G.L.A.M. van Doveren is de advocaat met de meeste ervaring binnen kantoor. Het is een ware strafrechtspecialist en heeft cliënten in de meest uiteenlopende grotere strafzaken bijgestaan, maar ook voor een zitting bij de politierechter draait hij zijn hand niet om. Zelfs in de moeilijkste zaken, weet hij vaak nog een uitweg te vinden in het door de officier aangeleverde bewijs.

Mr. H.O. de Boer is als advocaat gespecialiseerd in verkeersstrafzaken en in het commune strafrecht. In de meeste zaken lukt het hem om het rijbewijs van de cliënt snel weer terug te krijgen.

Mr. M. Draaijers is de CBR-specialist van het kantoor. Hij staat geregeld cliënten met succes bij in uiteenlopende bezwaar- en beroepsprocedures tegen het CBR. Hij weet als geen ander welke verweren er nodig zijn om uw rijbewijs weer terug te krijgen. Ook in verkeersstrafzaken bent u bij hem verzekerd van deskundige rechtsbijstand. Daarnaast is hij gespecialiseerd in zeden- en hennepzaken (o.a. ook sluiting woningen ogv art.13b Opiumwet).

Juridisch medewerker

Als juridisch medewerker is aan het kantoor verbonden:

De heer P. Zomer. Hij is als allround juridisch medewerker aan het kantoor verbonden en ondersteunt de advocaten bij de voorbereiding van de zaken.

De heer T. van Nimwegen, is eveneens als allround juridisch medewerker verbonden aan VTH Advocatuur. Hij helpt de advocaten bij de voorbereiding van strafzaken.

Secretariaat

Voor algemene vragen kunt u het beste contact opnemen met ons secretariaat, onder leiding van mevrouw G. Broers. Het secretariaat is rechtstreeks bereikbaar via (06)20908370.

Werkwijze

Bij ons krijgt u een eerlijk en gedegen juridisch advies, een toegewijde en optimale verdediging van uw zaak, en dit tegen een scherp tarief. De werkwijze kenmerkt zich door de nauwe samenwerking met u als cliënt. Wij helpen u om het recht voor u begrijpelijk en inzichtelijk te maken zodat u precies weet wat er speelt, waardoor we – in nauw overleg met u – op strategische wijze onze zaak kunnen voorbereiden om de beste aanval c.q. verdediging op te zetten. Het recht is net een (schaak)spel, dat je uitstekend moet beheersen om te kunnen winnen. Onze advocaten zijn hier meester in!

Snelle communicatie

Het kantoor kiest bewust voor de snelle communicatie via e-mail en direct (telefonisch) contact met de cliënt. Op deze manier garanderen wij optimale bereikbaarheid en een snelle afhandeling van uw vragen en voortvarendheid in de behandeling van uw zaken.

> Contact opnemen met VTH Advocatuur?