Werkwijze

Werkwijze

De werkwijze van het kantoor kenmerkt zich door laagdrempeligheid en onze informele omgangsvormen. Wilt u een nieuwe zaak bij ons aanmelden, of heeft u een juridische vraag, neem dan gerust contact met ons op. Langskomen kan uiteraard (op afspraak) ook.

Bereikbaarheid

De contactgegevens van de advocaten vindt u bij onze medewerkers. U kunt het beste de betreffende medewerker op zijn mobiele telefoonnummer bellen. Wanneer de advocaat niet in staat is om de telefoon te beantwoorden, adviseren wij u om het op een later tijdstip opnieuw te proberen, of anders een sms- of whatsappbericht te sturen of anders een e-mail, waarin u alvast uw vraag vermeldt. Wij streven ernaar om alle berichten nog diezelfde dag te beantwoorden.

Nieuwe zaak aanmelden

Indien u een nieuwe zaak wilt aanmelden, dan kunt u ervoor kiezen om direct een afspraak te maken met een van onze advocaten, maar u kunt ook de stukken op kantoor afgeven (of buiten kantoortijden via de brievenbus). Neem altijd eerst even contact op met een van onze medewerkers om de zaak te bespreken, zodat de advocaat ook direct een inschatting kan maken van de zaak, en de verder te nemen stappen met u kan bespreken.
Indien u nog geen (vaste) cliënt van het kantoor bent, dan verzoeken wij u (tevens) gebruik te maken van het aanmeldingsformulier op onze website, opdat wij alvast over uw personalia, contactgegevens e.d. beschikken, ook voor het evt. aanvragen van een toevoeging. Het kost u slechts enkele minuten, maar het scheelt ons meteen veel tijd, waardoor we direct onze aandacht aan de inhoudelijke kant van uw zaak kunnen besteden.

> Aanmeldingsformulier nieuwe zaak

Behandeling van de zaak

Onze werkwijze kenmerkt zich door een persoonlijke en betrokken behandeling van uw zaak. Zoveel mogelijk zal uw zaak door dezelfde advocaat behandeld worden. Dat zorgt ervoor dat u een nauwe band kunt opbouwen met de advocaat, en hij ook altijd op de hoogte is van wat er in uw dossiers speelt.
De behandeling van de zaak vindt altijd in nauw overleg met u plaats. Alle belangrijke gebeurtenissen worden direct met u besproken, en in overleg met u wordt vervolgens de proces- of verdedigingsstrategie bepaald. Samen met u gaan wij de strijd aan!

 Privacy statement

VTH Advocatuur verwerkt en slaat persoonsgegevens van cliënten op. Dit wordt enkel gedaan in het kader van de uitvoering van de overeenkomst van opdracht.

> Meer informatie verwerken en opslaan persoonsgegevens binnen VTH Advocatuur